Szolnok: a VCSM állami kézbe került és azonnal brutális áremelést hajtottak végre

Megosztás

Nagyon sok szolnoki honfitársunk csak most szembesül azzal, hogy itt nemcsak annyi történt, hogy másképp fogják hívni a céget, hanem egy ugrásszerű áremelést is végigvernek rajtunk. De a 91 ezer forintos vízóracsere még így is a rablás kategóriájának tűnik. A VCSM utáni időszak nagyon nehéznek ígérkezik.

Szívbetegeknek nem ajánlott bejegyzés következik, ugyanakkor jobb, ha készítjük a pénztárcánkat. Ha valamihez az állam hozzányúl, ott egészen biztosan lehetünk abban, hogy hatalmas mértékű áremelés következik az egyszerű emberek, azaz a fogyasztók számára. A VCSM beolvadása a fogyasztók számára ijesztően indul.

Strammer László az egyik helyi csoportban osztotta meg a szerinte “pofátlan” mértékű költséget tartalmazó számláját a pénteki napról. Azt is megtudhattuk egy tegnapi vízműtől érkezett tájékoztatás alapján, hogy egy vízóracsere órástól, 50.800.-Ft. Sok lakás lesz Szolnokon, hol nem engedhetik meg maguknak ezt a luxust.

Földvári Zoltán tájékoztatása szerint a vízóracsere után a plombálás 10 ezer forint volt szeptember 30-ig, aztán október elseje után 28 ezer forint lett darabonként. De mi alapján lehetnek ekkora hatalmas különbségek a költségekben, mindezt Szolnokon belül? Az áremelés mértéke rendkívül ijesztő.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre! Amennyiben szívesen lenne a támogatónk, kattintson ide és csatlakozzon adománygyűjtésünkhöz. 

Kapcsolódó cikkek